Bij kun je gebruik maken van de geweldige 200% tot en met € 100,- bingo bonus. Het werkt als volgt: na registratie kun je geld op je account storten. Gebruik daarvoor een van de bekende betalingsmethoden. Doorloop de stappen om de transactie te voltooien. Direct staat het geld op je account. Daarnaast is twee keer zo veel als de storting bijgeschreven op de bonusmeter. Nadat dat bedrag 6 keer is ingezet (lees: loten voor is gekocht), dan wordt het bijgeschreven op je account. Je kunt dan tot uitbetaling overgaan.

Na het aanmelden bij Bingo kunt u een gratis 500% ontvangen tot 100 GBP bonus. Alle bingo bonussen kunnen gebruikt worden om bingo te spelen, maar alle prijzen en jackpots worden betaald in cash! Hier is een overzicht van het speciale bonus-systeem: Bij het maken van uw eerste storting van € 20 of meer met Bingo ontvangt u een eerste 300% bonus tot een maximum van 100 GBP gratis. Bijvoorbeeld: Als u 30 GBP deponeert en besteed krijgt u onmiddellijk een extra 90 GBP gratis geld gecrediteerd op uw spelersrekening. Als u uw eerste storting binnen 48 uur na het aanmelden doet zult u een extra 200% ontvangen tot 100 GBP in cash.

Bingo zal uw eerste storting verdubbelen tot 100 GBP tot 200% op uw eerste storting. Bijvoorbeeld: Als uw eerste storting 20 GBP is voegt Bingo een extra 40 GBP aan uw spelersrekening toe meteen mee te spelen. Om de bonus uit te betalen is het nodig om meer dan 10 keer de eerste storting te hebben ingezet.

Online Bingo Spelen

    Bingo spelen op internet is de laatste jaren in opkomst gekomen. In eerste instantie dachten veel mensen dat de ervaring van de lokale bingoavond niet bij een online bingo site ervaren kon worden. Het tegendeel is echter waar. Op menig Nederlandse bingo site chatten de bingo spelers er lustig op los en ontstaan er hechte vriendschapsbanden waarbij zelfs meetings worden gehouden om de andere bingo spelers in het echt te ontmoeten.

Bingo Artikelen

Copyright 2010 ©  Bingo Spelen