Diverse bingosites bieden bingospelen op het internet aan en ze zijn allemaal in de Engelse taal. Hoe weet je nu bij welk bingosites je het best kan spelen? De ene richt zich bijvoorbeeld alleen op Engelse spelers, terwijl de ander zich toch wel op Nederlanders richt. Hieronder kun je lezen hoe je de vergelijking het best kan maken:

Zelf een vergelijking maken

Een vergelijking kun je heel goed zelf maken: maar op welke kenmerken moet je dan vergelijken? Importante eigenschappen van een bingosite zijn naar onze mening:

  • Gericht op de Nederlandse markt
  • Gemiddeld aantal spelers
  • Welkomstbonus
  • Loyaliteitsprogramma
  • Goede ervaringen van spelers

Om een vergelijking te maken maak je een Excel-bestand aan en vult aan de linkerkant in de rijen de beste bingosites in. Als koptekst van de kolommen neem je bovenstaande bullets op. Vervolgens vul je in elke cel de score in en kan je een totaaltelling maken. De bingosite met de hoogste score is de beste bingosite, tenzij je aan bepaalde eigenschappen een hogere weging toekent.

Gebruik BingoVergelijker.nl

Deze Nederlandse vergelijkingswebsite voor bingosites BingoVergelijker.nl is erg handig om een vergelijking te maken. Op de hoofdpagina zijn de meest bekende bingosites van Holland te zien. Gebruikers kunnen reviews van de bingosites plaatsen. De meest recente zijn onderaan op de hoofdpagina weergegeven. Zo kun je zien of de reviews goed of slecht zijn en tegen welke zaken medespelers zijn aangelopen. Dat is erg waardevol bij de keuze van een bingosite. Aan de linker kant op de hoofdpagina zijn de laatst toegevoegde bingosites getoond. Daar vind je alle bekende merken.Niet gevonden wat je zoekt? Probeer dan de handig zoekfunctie.

Online Bingo Spelen

    Bingo spelen op internet is de laatste jaren in opkomst gekomen. In eerste instantie dachten veel mensen dat de ervaring van de lokale bingoavond niet bij een online bingo site ervaren kon worden. Het tegendeel is echter waar. Op menig Nederlandse bingo site chatten de bingo spelers er lustig op los en ontstaan er hechte vriendschapsbanden waarbij zelfs meetings worden gehouden om de andere bingo spelers in het echt te ontmoeten.

Bingo Artikelen

Copyright 2016 ©  Bingo Spelen