Het bingo spel dankt haar oorsprong aan een Italiaanse Lotto-spel dat zeer populair was in de 15e eeuw in Europa. Wat begon in Italië werd gewijzigd door de Fransen en vervolgens door de Duitsers. In Duitsland werd dit spel gespeeld als een spel voor volwassenen en kinderen. In de 18de eeuw veroverde bingo geheel Europa. In de 19e eeuw steeg de populariteit naar ongekende waarden in de VS waar het werd gespeeld als een spel voor ontspanning en voor fondsenwerving. Wat zijn de grondbeginselen die je moet weten om dit fantastische spel online te spelen?

Online versus offline bingo

Nou, de grondbeginselen zijn online vrij gelijkwaardig aan het offline bingo spel. Het enige verschil is dat deze wordt weergegeven op het scherm in plaats van in uw hand: De bingokaarten waar het nummer zou worden doorgestreept als en wanneer deze worden geroepen zijn nu kaarten op het scherm geworden die soms automatisch worden ingevuld door de computer of door jou moeten worden ingevuld. De bingo raderen waar de kleine gesloten ballen met nummers in het echte leven uit worden getrokken worden vervangen door de willekeurig nummers die de computer kiest. Degene die de nummers omroept is vervangen door de computer stem en de uitkomst knippert op het scherm.

Uitleg

Je wint wanneer je afgesloten vijf opeenvolgende vakjes in een rijs, kolom of diagonaal doorkruist. Wanneer dit gebeurt in het echte leven dient de speler BINGO te schreeuwen, iets wat het spel zo spannend en besmettelijk maakt. Het online bingo spel biedt u twee versies: De computer herkent uw winnende combinatie en verklaart de bingo namens u (dit is meestal het geval met volledig geautomatiseerde spellen) of u moet zelf aangeven dat u bingo heeft voordat iemand anders dat doet. De mooiste aan dit spel is dat er een zeer hoge kans is om te winnen. Elk spel is een potentiële winnend spel voor de spelers.

Vaktermen

Om het spel correct te kunnen spelen zou je ook kennis moeten nemen van de minimale vaktermen (lees terminologie) die opduiken tijdens het spel. Er zijn verschillende variaties op de regels, afhankelijk van welk type bingo wordt gespeeld. Het is dus zeer essentieel dat je jezelf vertrouwd maakt met de basisbegrippen voordat je online bingo gaat spelen. U hoeft niet in paniek te raken als je nieuw bent. In het echte leven kunt u gewoon naar het dichtstbijzijnde verkoper van bingokaarten lopen de instructiehandleiding van bingo op te zoeken. Van deze boeken met bingo uitleg zijn er erg veel. Deze boeken zullen u alles leren dat van belang is voor het spel. Het zal het u tonen hoe u bedrog kunt voorkomen, hoe u variaties kunt toevoegen aan het spel en hoe u in het algemeen het meeste uit het bingo spelen kan krijgen. Ook voor bingo informatie kunt u terecht bij Bingo Passie. Bingo recensies, spelregels, strategieën en veel meer tref je aan op deze site!

Lees op fora

De meeste van de online bingo sites hebben discussiefora en chats waar u duidelijkheid kan krijgen als u twijfels heeft en zelf om advies kan vragen. U zou ook een basis tutorial kunnen lezen over hoe het spel gespeeld wordt en hoe u uw kansen om te winnen op de site kunt verhogen. Dus, waar wacht je nog op? Registreer jezelf, log in en begin online bingo te spelen.

Online Bingo Spelen

    Bingo spelen op internet is de laatste jaren in opkomst gekomen. In eerste instantie dachten veel mensen dat de ervaring van de lokale bingoavond niet bij een online bingo site ervaren kon worden. Het tegendeel is echter waar. Op menig Nederlandse bingo site chatten de bingo spelers er lustig op los en ontstaan er hechte vriendschapsbanden waarbij zelfs meetings worden gehouden om de andere bingo spelers in het echt te ontmoeten.

Bingo Artikelen

Copyright 2010 ©  Bingo Spelen