2009      Nov 7

Ook zo gek van Bingo? Het BingoSpelen.org team heeft jarenlang bij lokale bingoavonden gespeeld en menig prijs gewonnen. Hierdoor kwamen wij op het idee om een website te beginnen voor online bingo, namelijk de website www.online-bingo.info Door online bingo kun je tegen andere Nederlandse spelers spelen, maar ook tegen spelers uit het buitenland. Je hoeft hiervoor je luie stoel niet eens uit te komen want binnen 5 minuten kun je al online bingo spelen. Trendie Bingo (zie boven) is de grootste bingo site en heel gemakkelijk in het gebruik!

Eenvoudig deelnemen

Waar u ook voor kiest, het spelen voor plezier of voor echt geld, bingo spelen bij Tulpen Bingo is eenvoudig en erg gebruiksvriendelijk en ontworpen om je maximaal te kunnen vermaken.

Voor het plezier of voor het geld?

U kunt spelen in Plezier of in Real mode. Wilt je eerst eens bekend worden met de werking van het online bingo spel of wilt je je kansen eerst eens inschatten? Kies een naam (zonder te registreren), neem 1 of meerdere plezier kaarten en geniet van het spel en van het chatten met andere spelers. En wanneer u uiteindelijk beslist om uw geluk te beproeven met het winnen van echte prijzen, dan is het kopen van kaarten even veilig als eenvoudig: koop eenvoudig speeltegoed door middel van een telefoontje en u kunt voor de volgende spelronde direct al kaarten kopen. Speel of op je telefoon of op je laptop om de beste spelervaring te krijgen.

Bingo Spelen!

Als je speeltegoed hebt gekocht dan kan je kaarten kopen voor de eerstvolgende speelronde. Het bingo spel start altijd om de paar minuten. Ga er gewoon rustig voor zitten en observeer je kaarten en met wat geluk bent je als snel een winnaar. Een van de leukere punten van online Bingo is dat je de getallen op je eigen kaarten niet hoeft door te strepen. De computer doet dit automatisch voor je. Je kunt tot maximaal 10 kaarten tegelijk kopen wanneer een nieuwe spelronde aanstaande is of je kiest voor de ‘Autobuy’ optie zodat de computer automatisch kaarten voor je koopt voor de start van de nieuwe ronde.

Je bent nu helemaal klaar om je geluk te beproeven bij Trendie Bingo en om ECHTE PRIJZEN te winnen!

No user responded in " Online Bingo "

Subscribes to this post comment rss or trackback url

Online Bingo Spelen

    Bingo spelen op internet is de laatste jaren in opkomst gekomen. In eerste instantie dachten veel mensen dat de ervaring van de lokale bingoavond niet bij een online bingo site ervaren kon worden. Het tegendeel is echter waar. Op menig Nederlandse bingo site chatten de bingo spelers er lustig op los en ontstaan er hechte vriendschapsbanden waarbij zelfs meetings worden gehouden om de andere bingo spelers in het echt te ontmoeten.

Bingo Artikelen

Copyright 2009 ©  Bingo Spelen